OVER INMOCASA

Ons team bestaat nu uit 4 dames, allemaal best verschillend, maar allemaal met dezelfde missie: jou als klant persoonlijk te helpen en te adviseren over onze uitgebreide collectie.
Zodat je bij het verlaten van de winkel echt zó blij bent met je nieuwste aankopen.

Nieuwe collectie

Iedere week verwerken we de ingekochte nieuwe collectie met zorg in de rekken van de winkel.
We halen altijd alle kleding van de plastic hanger af en presenteren onze items op houten hangers.

We passen en meten met mooiste combinaties, zodat het voor jou als klant in 1 oogopslag duidelijk is of die geweldige jeans of dat aparte jasje wat voor jou is!
Ook de etalage speelt een belangrijke rol in de presentatie en beleving van de nieuwste trends.
Daarnaast doen we ons uiterste best om foto’s op onze facebookpagina te plaatsen en daarmee te laten zien dat wij vooral een onderscheidende collectie bieden.

INMOCASA big shopper

Zodra je goed bent geholpen en zeker van plan bent om vaker bij ons te winkelen, kunnen wij jouw persoonlijke gegevens invoeren, zodat jij kortingen spaart bij INMOCASA.
Voortaan worden dan de aankopen onder je persoonlijke account bijgeschreven.
Als vaste klant heb je dan met regelmaat € 10,- korting gespaard en je hebt vast en zeker onze big shopper al ontvangen. Dit is absoluut een fijne tas voor boodschappen en ook geliefd als vakantietas!

Omdat we wel milieubewust zijn en willen besparen op papieren tassen, stellen wij het op prijs als je bij het eerstvolgende bezoek je big shopper meebrengt. Ook dan ontvang je op de bon een korting over de aankoop die je de volgende maand kunt besteden.

Tijdens het bezoek bij ons hopen wij dat de koffie/cappuccino/espresso of thee heerlijk smaakt, want wij kiezen graag voor de juiste kwaliteit voor onze gasten. We willen je op je gemak stellen en hopen dat de gezellige, informele sfeer bijdraagt en het gastvrije gevoel waar INMOCASA om bekend staat. Mi casa es su casa is zeker een grote inspiratie om in Strijen een gezellige kledingzaak te runnen die in de gehele Hoeksche Waard bekend is.

Het geeft zo’n fijn gevoel als je goed bent geslaagd én vriendelijk bent geholpen. Dat is iedere keer weer een compliment op ons teamwork. We zijn dan ook trots op de beoordelingen en recensies via facebook. Ben jezelf ook tevreden over INMOCASA? Vertel het ons en plaats je recensie of ervaring op Facebook.

Liefs,

Team INMOCASA

Reviews

Volg INMOCASA op Facebook

Om een beeld te krijgen van onze nieuwste collecties, fashiontips en nieuws kun je onze Facebookpagina liken en volgen, zodat je niets hoeft te missen.

INMOCASA Fashion & More

Kerkstraat 67
3291 AK Strijen 
078 674 3777

Openingstijden: wo – za: 09.30 – 17.00 uur

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl | © 2021 Inmocasa.nl