WORKSHOP: ONTDEK JE EIGEN STIJL

Waarom draag je deze kleuren?
Hoe combineer je kledingstukken het liefst?
Wat wil je uitstralen en bij welke gelegenheid?
Wat voor een figuur heb je eigenlijk?

Deze workshop is zeer geschikt als je antwoorden wilt op deze vragen en graag puur voor jezelf wilt ontdekken wat jouw persoonlijke stijl is, zodat je veel bewuster bent van je sterke punten! 

Mijn jarenlange ervaring bij de paskamers is dat iedereen, maar dan ook echt iedereen, altijd kijkt naar de minder mooie kanten van zichzelf.

Met een kleine groep is er tijd en aandacht voor jezelf; een ontdekkingsreis naar de juiste kleuren en pasvormen en leren over do's & dont’s voor jouw figuurtype. Mijn begeleidende rol in deze workshop is juist om de sterke en positieve kanten te benoemen en meer aandacht te geven, zodat jouw zelfvertrouwen groeit en je nooit meer miskopen doet!

Ontdek de beste versie van jezelf!

Hoe ziet de workshop eruit?

 • Dag 1:
  We starten met het maken van een persoonlijk moodboard waarin je vanuit je hart mag knippen en plakken wat je ziet en wilt gebruiken. Onder het genot van verse thee en heerlijke cappuccino’s gaan we met maximaal 6 personen 3 uur aandacht aan ons innerlijke meisje besteden!

 • Dag 2:
  Deze middag bestaat uit een kleuranalyse en een figuuranalyse. Natuurlijk leg ik hier van alles over uit. Tijdens en na de lessen volgen kleine opdrachten die nodig zijn om precies te ontdekken wat het beste bij jou past.

 • Dag 3:
  We evalueren de opdrachten en bespreken jouw ontdekkingen en metamorfose. Hierna is er gelegenheid om te shoppen en te oefenen met de nieuwe kleur- en stylingtips! De nieuwe aanwinsten mogen met 10 % korting meteen met je mee!

Kortom, een personal styling sessie is maatwerk en absoluut een cadeau aan jezelf.

Na deze workshop:

 • Heb jij veel meer zelfkennis

 • Kijk je naar jouw prachtige moodboard met daarin aandacht voor jouw kleuren, dromen en idealen

 • Beschik je over jouw persoonlijk figuuranalyse (type, uitleg do's & dont's)

 • Weet je welk kleurtype (warm of koud, zilver of goud) jij bent dankzij de kleuranalyse

 • Heb je een heleboel stylingtips op basis van jouw figuurtype

 Aangezien personal styling maatwerk is, kunnen we samen een datum prikken.
Neem contact met mij op.

"Met een kast vol kleren, tassen, schoenen en accessoires stond ik toch nog iedere dag voor mijn kast en dacht: pfff wat moet ik vandaag nu eens aantrekken? Ik besefte dat ik tools nodig had, advies op maat en persoonlijke aandacht voor mij! Want wat past mooi bij mijn figuur en kleurtype? En wat eigenlijk niet? Dus ik besloot om maar eens een heuse kleurstyling workshop te volgen bij een professionele kleurstyliste. Ik heb 3 bijzondere gezellige en vooral leerzame dagen gehad met een klein groepje dames in de mooie winkel Inmocasa. En stapje voor stapje kwam ik een stuk dichterbij mezelf. Zeer verrassend was dat ik kleurtype goud ben en ik ontving een prachtig kleurenpalet met een handige kleurenkaart: bruin, rood, oranje, roze. Vandaag weer een grote zak met oudjes weg naar de kringloopwinkel; donker vooral en saai. Met een blij en opgeruimd gevoel kijk ik nu weer mijn garderobekast in. En wat zo bijzonder is, is dat ik steeds meer op mijn gevoel afga en beter kan voelen wat mijn gemoed zegt of wil, in plaats van zomaar iets uit mijn kast te pakken.

Bedankt Monique voor de geweldige fijne inzichten!

Volg INMOCASA op Facebook

Om een beeld te krijgen van onze nieuwste collecties, fashiontips en nieuws kun je onze Facebookpagina liken en volgen, zodat je niets hoeft te missen.

INMOCASA Fashion & More

Kerkstraat 67
3291 AK Strijen 
078 674 3777

Openingstijden: wo – za: 09.30 – 17.00 uur

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl | © 2021 Inmocasa.nl