WORKSHOP: VISUEEL HARTSVERLANGEN

Heb je behoefte aan inzicht?
Ben je toe aan verandering?
Ben je nieuwsgierig naar je toekomst?

Maak dan je eigen moodboard tijdens de workshop Visueel Hartsverlangen.
Jouw hartsverlangen scheur je en plak je daarna op een groot moodboard.
Door met kleurcoaching te evalueren, kun je met deze eerste stap jouw ideale toekomst dichterbij halen.

Mijn naam is Monique van der Most, eigenaresse van INMOCASA, personal stylist en kleurcoach.

In 2017 maakte ik kennis met de wet van aantrekkingskracht. Vanaf dat moment besefte ik héél goed dat als je echt iets wilt bereiken je daar zelf een keuze in hebt. Ook kreeg ik het inzicht dat wat ik tot nu toe bereikt had zelf gecreëerd heb; mijn relaties, deze fijne winkel, mijn gezin en leefsituatie waren het resultaat van mijn leven tot nu toe.

De workshop

Met het openstellen van jouw echte hartsverlangen, dit ook zichtbaar te maken in beelden, teksten en kleuren, maak je voor jezelf een kompas, een route waarbij je focus hebt op de weg die jij graag wilt bewandelen.

Door het moodboard maak je voor jezelf een visueel plan.

Deze dames waren aangenaam verrast van hun creativiteit, hun kleurgebruik en hebben het onbewuste vorm gegeven.

Met inzicht in kleuren werken ze verder aan persoonlijke keuzes, nieuwe uitdagingen en hebben ze genoten van de workshop.

Prijs: € 69,90 (incl. btw) voor een workshopmiddag, van 13.00 - 16.00 uur, inclusief koffie/thee, lekkers, lesmateriaal.
Maximaal 5 personen.

Data:

17 november
8 december
12 januari
26 januari

"Een moment van stilte om tot jezelf te komen en beelden en gevoelens krijgen bij kleuren, Monique begeleidt ons met veel enthousiasme door alles heen. Daarna lekker in tijdschriften bladen om afbeeldingen, kleuren en teksten die aanspreken eruit te scheuren. Alles onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders. En de enthousiaste begeleiding van Monique die met ons allemaal meedenkt en meevoelt. Mijn moodboard is een verassende uitkomst voor mij, met al die bloemen in zachte kleuren, niet te vol geplakt en zelfs oranje, niet mijn favoriete kleur, komt erop voor. Ik leer weer iets over mezelf."

Volg INMOCASA op Facebook

Om een beeld te krijgen van onze nieuwste collecties, fashiontips en nieuws kun je onze Facebookpagina liken en volgen, zodat je niets hoeft te missen.

INMOCASA Fashion & More

Kerkstraat 67
3291 AK Strijen 
078 674 3777

Openingstijden: wo – za: 09.30 – 17.00 uur

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl | © 2021 Inmocasa.nl